Interieuradvies Brabant


U bent woonachtig in Brabant en zoekt een interieurontwerper met gevoel voor stijl? Een specialist op dit gebied die als geen ander weet wat er allemaal bij komt kijken om een interieur te ontwerpen? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Ante Quercus. We zijn gevestigd in Zundert, waar we ook een winkel voor u hebben klaarstaan met de mooiste meubelen en accessoires. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met het inrichten van huizen en gaan graag ook voor u aan de slag. We gaan ervoor zorgen dat u uzelf weer thuis voelt in uw huis en dat u hier ook weer inspiratie vandaan kunt halen.

Contact opnemen met een interieuradviseur voor Brabant

Het inrichten van een huis lijkt op het eerste oog misschien vrij eenvoudig, maar vergis uzelf hier niet in. Het is namelijk verre van makkelijk om een interieur te ontwikkelen waar u met plezier in vertoeft. U kunt wel leuke meubelen kopen, maar hoe zet u deze op de beste manier neer? Wij nemen deze taak graag van u over. Ons interieuradviesbureau voor Brabant heeft al vele mensen aan een droominterieur geholpen. We gaan altijd voor een natuurlijke, moderne look met minimalisme als uitgangspunt. Wilt u hier meer over weten? Neem dan eens een kijkje op onze website om hier voorbeelden te zien van interieurs die wij eerder hebben ingericht.

Aan de slag met een interieuradviesbureau voor Brabant

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het inrichten van huizen, die graag eens bij u langs komt om te bekijken wat de mogelijkheden bij u thuis zijn? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met de interieuradviseur voor Brabant, Ante Quercus. U kunt ook altijd een keer binnenlopen bij onze winkel in Zundert, waar u de mooie meubelen en accessoires terugvindt die wij ook bij onze interieurs gebruiken. We staan klaar om u te helpen aan het beste interieuradvies van Brabant!

Zie hieronder enkele projecten:

Contact

Adress:
Ante Quercus
Molenstraat 47A
4881 CP Zundert

+31 (0) 76-5990085
info@antequercus.nl


WEDNESDAY - SATURDAY: 11:00 AM-17:00 PM

THE FIRST SUNDAY OF THE MONTH: 11:00 AM-16:00 PM

MONDAY AND TUESDAY BY APPOINTMENT.