Interieuradvies Breda


Wordt u niet meer geinspireerd door de inrichting van uw huis? Vindt u dat het tijd is voor wat nieuws, maar ziet u zelf niet hoe u veranderingen aan kunt brengen waar u gelukkig van wordt? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Ante Quercus. Als interieuradviseur voor Breda hebben we veel ervaring met het aanpassen van interieurs. We hebben een geheel eigen stijl. Minimalistisch maar uitnodigend, natuurlijk en modern. We gebruiken bij het inrichten van huizen altijd de mooiste producten van de beste designhuizen. Zo heeft u straks een inrichting waar u zich weer helemaal thuis in voelt.

Op zoek naar interieuradvies voor Breda?

Als u op zoek bent naar het beste advies op gebied van interieurs in Breda, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Ante Quercus. Wij hebben een winkel in Zundert, waar we onze prachtige producten verkopen. Meubelstukken, accesoires en items van merken als B&B Italia, Society, Knoll, DePadova en nog veel meer. Deze producten gebruiken we uiteraard ook als we een interieur een make over geven. We willen u de hoogste kwaliteit bieden en nemen voor onze klanten alleen genoegen met het beste wat er te vinden is.

Aan de slag met interieuradvies voor Breda?

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. We komen graag een keer bij u langs om eens te bekijken wat er in uw ruimte allemaal mogelijk is. We nemen uw wensen met u door en bekijken dan meteen wat er allemaal mogelijk is. We zorgen niet alleen maar voor het design van de ruimte, maar voeren dit ook voor u uit. Neem vooral ook eens een kijkje om voorbeelden te zien van ons werk als interieuradviesbureau voor Breda en omstreken!

Zie hieronder enkele projecten:

Contact

Adress:
Ante Quercus
Molenstraat 47A
4881 CP Zundert

+31 (0) 76-5990085
info@antequercus.nl


WEDNESDAY - SATURDAY: 11:00 AM-17:00 PM

THE FIRST SUNDAY OF THE MONTH: 11:00 AM-16:00 PM

MONDAY AND TUESDAY BY APPOINTMENT.