Interieuradvies Den Bosch


Wordt het tijd voor een nieuwe inrichting in uw huis? Dan is het goed om eens stil te staan bij hoe u het interieur van uw huis wilt hebben. Wilt u een drastische verandering en echt een geheel nieuwe stijl? Of bent u al tevreden met een aantal kleine aanpassingen hier en daar? Wij raden u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Ante Quercus voor interieuradvies in Den Bosch en omstreken. We komen graag eens bij u langs om te bekijken wat er in uw inrichting allemaal mogelijk is. Belangrijker nog, we nemen dan gelijk al uw wensen op dit gebied met u door.

De interieuradviseur voor Den Bosch

We vinden het heel belangrijk om voor u een inrichting te verzorgen die helemaal op uw wensen aansluit. Een inrichting die nieuw elan aan uw woning geeft en die u elke dag weer inspireert. We zijn al meer dan 20 jaar actief op het gebied van interieurdesign, waar we een echte passie voor hebben. We vinden het heel belangrijk om u de mogelijkheid te bieden om in een huis te wonen waar u zich prettig voelt, dat aanvoelt als thuis en waar u elke dag met veel genoegen in vertoeft. We hebben oog voor compositie, kleur, texturen, ambience en lichtdesign. Zo maken wij een inrichting voor u die helemaal op uw wensen aansluit.

Neem eens contact op met ons interieuradviesbureau in Den Bosch

Als u meer wilt weten over wat een interieuradviseur in Den Bosch allemaal voor u kan betekenen, dan is het goed om gewoon een keer contact met ons op te nemen. Interieuradvies in Den Bosch kan u de ogen openen over wat er allemaal mogelijk is binnen een huis. U kunt natuurlijk ook altijd een keer binnenlopen in onze winkel in Zundert. Hier hebben wij de mooiste meubelen en accessoires voor uw inrichting voor u klaarstaan. Hier krijgt u dan gelijk een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is met ons interieuradviesbureau voor Den Bosch.

Zie hieronder enkele projecten:

Contact

Adress:
Ante Quercus
Molenstraat 47A
4881 CP Zundert

+31 (0) 76-5990085
info@antequercus.nl


WEDNESDAY - SATURDAY: 11:00 AM-17:00 PM

THE FIRST SUNDAY OF THE MONTH: 11:00 AM-16:00 PM

MONDAY AND TUESDAY BY APPOINTMENT.