Interieuradvies Eindhoven


Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van interieuradvies in Eindhoven? Iemand die uw persoonlijke stijl op perfecte wijze om weet te zetten in een nieuw interieur? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we u bij Ante Quercus te bieden hebben. We vinden het belangrijk om een interieur te ontwerpen waar mensen zich thuis in voelen. Een interieur dat de aandacht niet afleidt van de zaken waar het in het leven om gaat, maar die deze juist accentueert. Als interieuradviseur voor Eindhoven proberen we altijd natuurlijke en moderne elementen met elkaar te combineren.

Het interieuradviesbureau voor Eindhoven

Ante Quercus is meer dan 20 jaar geleden opgericht. In eerste instantie vooral als winkel waar u de mooiste merken op het gebied van design terug kon vinden. Maar ook steeds meer als interieuradviesbureau voor Eindhoven. We hebben een passie voor interieurdesign. We proberen altijd een perfecte compositie te maken, die bestaat uit de mooiste natuurlijke materialen, texturen, kleur, ambiance en licht. Zo proberen wij voor u een interieur te maken dat verrast, maar ook gelijk vertrouwd aanvoelt. We maken voor u niet alleen het ontwerp, maar zorgen er ook voor dat het ontwerp tot in de details perfect wordt uitgevoerd.

Meer weten over ons interieuradviesbureau voor Eindhoven?

Ons werk als interieuradviseur voor Eindhoven en omstreken is een mooie inspiratie voor ons, maar ook voor onze klanten. We willen een interieur maken waar mensen zich prettig voelen, inspiratie uithalen voor de dag, maar ook lekker kunnen ontspannen. Een interieur waar u met plezier mensen ontvangt. Meer weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft? Neem dan gewoon een keer contact met ons op met uw vragen. We komen graag bij u langs om met u door te nemen wat uw wensen zijn en hoe wij deze kunnen laten uitkomen.

Zie hieronder enkele projecten:

Contact

Adress:
Ante Quercus
Molenstraat 47A
4881 CP Zundert

+31 (0) 76-5990085
info@antequercus.nl


WEDNESDAY - SATURDAY: 11:00 AM-17:00 PM

THE FIRST SUNDAY OF THE MONTH: 11:00 AM-16:00 PM

MONDAY AND TUESDAY BY APPOINTMENT.