Interieuradvies Tilburg


Bent u op zoek naar professioneel interieuradvies in Tilburg? Het is niet eenvoudig om een interieur te bedenken waar u zich helemaal prettig in voelt. Een interieur dat uw persoonlijke stijl weergeeft, maar dat daarbij ook lekker modern en minimalistisch is. Soms is het dan goed om een professional in te schakelen, die voor u gaat bekijken wat er allemaal in uw interieur mogelijk is. Neem hiervoor eens contact op met Ante Quercus. We hebben veel ervaring met interieurs. Dit vanuit onze interieurwinkel in Zundert, maar ook als interieuradviesbureau in Tilburg. Neem gewoon eens een kijkje op onze website om hier meer te lezen over ons bureau.

De interieuradviseur voor Tilburg

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat u helemaal op uw plek bent in uw huis. Dat u thuiskomt en uzelf gelijk helemaal thuis voelt. We komen dan ook graag eens bij u langs om samen met u te bekijken wat u mooi vindt en hoe u wilt dat uw inrichting wordt aangepast. Als interieuradviseur voor Tilburg maken we een lijstje van uw wensen en bekijken welke meubelstukken en accessoires hier het beste bij passen. Maar het gaat niet alleen maar om de objecten, ook om hoe dit wordt neergezet. Dit zetten we niet alleen maar voor u op papier, we zorgen er ook voor dat uw nieuwe inrichting helemaal op zijn plek wordt neergezet.

Meer weten over interieuradvies in Tilburg?

Neem gewoon een keer contact met ons op als u meer wilt weten over het inrichten van een huis in Tilburg. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om een keer binnen te lopen in onze winkel in Zundert. Hier staan niet alleen de mooiste meubelen en accessoires op u te wachten, maar we kunnen dan ook gelijk eens kennis maken. We maken dan graag een afspraak met u om langs te komen en als interieuradviseur in Tilburg aan de slag te gaan.

Zie hieronder enkele projecten:

Contact

Adress:
Ante Quercus
Molenstraat 47A
4881 CP Zundert

+31 (0) 76-5990085
info@antequercus.nl


WEDNESDAY - SATURDAY: 11:00 AM-17:00 PM

THE FIRST SUNDAY OF THE MONTH: 11:00 AM-16:00 PM

MONDAY AND TUESDAY BY APPOINTMENT.