Interieurontwerp in Breda


Het interieur van uw huis neemt een belangrijk plek in uw leven in. Per slot van rekening brengt u hier toch praktisch elke dag door. Het is dan belangrijk om ervoor te zorgen dat u uzelf hier thuis voelt, maar dat u ook door uw inrichting wordt geinspireerd. U bent dan bij Ante Quercus aan het juiste adres. We hebben ruim 20 jaar ervaring met het inrichten van huizen en gaan ook graag bij u thuis aan de slag. We komen dan bij u langs om samen met u te bekijken wat er allemaal mogelijk is in uw ruimte. We nemen dan ook gelijk uw wensen met u door. Heeft u zelf al een idee hoe u uw huis nieuw wilt inrichten? Dan nemen we dat ook mee bij het uiteindelijke ontwerp.

De interieurontwerper voor Breda

We vinden het belangrijk dat u kunt wonen in een huis waar u uzelf helemaal thuis in voelt. We gaan er dan ook helemaal voor om ervoor te zorgen dat u straks een interieur heeft dat helemaal op uw wensen is afgestemd. Maar we willen u daar ook graag verrassen. U het gevoel geven dat u een inrichting heeft waarvan u het gevoel had dat deze nooit mogelijk was in uw huis. We houden van een natuurlijk, moderne look. Minimalisme is hierbij een sleutelwoord, alhoewel u er op kunt rekenen dat u wel een inrichting krijgt die vooral ook gezellig is. We gebruiken hierbij altijd de mooiste meubelen en accessoires, van echte topmerken.

Meer weten over ons interieurontwerpbureau in Breda?

We hebben bij ons interieurontwerpbureau in Breda altijd oog voor wat onze klanten willen. U wilt een inrichting waar u uzelf thuis in voelt, maar waar u ook in geïnspireerd wordt. Een inrichting waar wij u aan kunnen helpen. Meer weten? Neem een kijkje op onze website over interieurontwerp in Breda. Of kom eens langs bij onze winkel in Zundert. Hier vindt u de mooiste meubelen, van kwaliteitsmerken. U kunt dan gelijk even een praatje maken met onze interieurontwerper voor Breda en de mogelijkheden die wij te bieden hebben met ons doornemen.

Zie hieronder enkele projecten:

Contact

Adress:
Ante Quercus
Molenstraat 47A
4881 CP Zundert

+31 (0) 76-5990085
info@antequercus.nl


WEDNESDAY - SATURDAY: 11:00 AM-17:00 PM

THE FIRST SUNDAY OF THE MONTH: 11:00 AM-16:00 PM

MONDAY AND TUESDAY BY APPOINTMENT.