Interieurontwerp Den Bosch


Bent u op zoek naar een interieurontwerper voor Den Bosch? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Ante Quercus. We hebben de mooiste meubelen voor u klaarstaan, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat wij deze voor u op de meest aansprekende manier in uw huis neer komen zetten. We hebben als interieurontwerpbureau voor Den Bosch veel ervaring met het inrichten van huizen. Heeft u genoeg van de inrichting van uw huis? Haalt u hier al lange tijd eigenlijk geen inspiratie meer uit? Dan zorgen wij er graag voor dat die inspiratie weer helemaal terug komt.

Het interieurontwerpbureau voor Den Bosch

Bij Ante Quercus werken mensen die als geen ander weten hoe een huis ingericht moet worden. We hebben al meer dan twintig jaar ervaring met het ontwerpen van interieurs waar u graag tijd in doorbrengt. We houden van het gebruik van natuurlijke materialen, waarbij we wel altijd een moderne, minimalistische look als uitgangspunt nemen. Zo krijgt u een licht, ruim interieur. Beter dan een interieur dat volstaat met meubelen en waar u nooit echt tot rust kunt komen. Uiteraard kan een minimalistisch interieur ook heel gezellig zijn. Neem gewoon eens een kijkje op onze website om hier een indruk te krijgen van wat voor interieur wij ook voor u komen ontwerpen.

Een compleet interieurontwerp voor Den Bosch

Als interieurontwerper voor Den Bosch nemen wij u graag al het werk uit handen. Met andere woorden, we ontwerpen niet alleen uw nieuwe inrichting, maar zorgen er ook voor dat alles op de juiste plek in uw huis komt te staan. Loop een keer binnen in onze interieurwinkel in Zundert, waar wij de meubelen hebben staan die wij ook bij onze inrichtingen gebruiken. Producten van topmerken als B&B Italia, Society, Knoll, Living Divani, Carl Hansen, Flos en nog veel meer. Prachtige meubelen waar u elke dag van kunt gaan genieten.

Zie hieronder enkele projecten:

Contact

Adress:
Ante Quercus
Molenstraat 47A
4881 CP Zundert

+31 (0) 76-5990085
info@antequercus.nl


WEDNESDAY - SATURDAY: 11:00 AM-17:00 PM

THE FIRST SUNDAY OF THE MONTH: 11:00 AM-16:00 PM

MONDAY AND TUESDAY BY APPOINTMENT.