Interieurontwerp Eindhoven


Heeft u een inrichting waar u zo langzamerhand een keer op uitgekeken bent? Of gaat u verhuizen en wilt u in uw nieuwe huis meteen goed beginnen met een prachtige inrichting? Neem dan gewoon een keer contact op met Ante Quercus. We hebben een interieurwinkel in Zundert, maar komen ook graag als interieurontwerpbureau in Eindhoven bij u langs. Neem gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben, of laat ons weten wat voor wensen u allemaal heeft op het gebied van inrichting. Aan ons dan om ervoor te zorgen dat deze wensen zoveel mogelijk uitkomen!

De interieurontwerper voor Eindhoven

We vinden het belangrijk dat u in een huis kunt wonen waar u uzelf helemaal thuis voelt. Dat u een inrichting heeft die helemaal op uw wensen is afgestemd. Wij hebben een duidelijke stijl en combineren die graag met uw persoonlijke wensen. We gebruiken zoveel mogelijke natuurlijke elementen en materialen, om de inrichting zo gegrond mogelijk te houden. Wilt u uw inrichting modern minimalistisch? Wij hebben de interieurstukken klaarstaan waarmee we die sfeer zo goed mogelijk tot leven wekken. Als interieurontwerper voor Eindhoven hebben we al heel wat mooie inrichtingen tot leven gebracht. Neem hiervoor gewoon een kijkje op onze website, waar u voorbeelden vindt van inrichtingen die wij eerder hebben verzorgd.

Aan de slag met een interieurontwerper voor Eindhoven

Voor het mooiste interieurontwerp van Eindhoven nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij geven u een modern klassieke inrichting, die zich kenmerkt door het vakmanschap waarmee deze is uitgevoerd. We zijn altijd persoonlijk betrokken bij het ontwikkelen van een interieur, zodat we er zeker van kunnen zijn dat alles er precies zo uit komt te zien als u maar wenst. Op zoek naar een perfect afgestemd interieurontwerp voor Eindhoven? We horen graag van u!

Zie hieronder enkele projecten:

Contact

Adress:
Ante Quercus
Molenstraat 47A
4881 CP Zundert

+31 (0) 76-5990085
info@antequercus.nl


WEDNESDAY - SATURDAY: 11:00 AM-17:00 PM

THE FIRST SUNDAY OF THE MONTH: 11:00 AM-16:00 PM

MONDAY AND TUESDAY BY APPOINTMENT.