Interieurontwerp Tilburg


Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het ontwerpen van interieurs? Wilt u graag een nieuwe inrichting in uw huis maar ziet u zelf even niet hoe u deze gaat bewerkstelligen? Dan is het goed om eens contact op te nemen met Ante Quercus. We hebben veel ervaring als interieurontwerper voor Tilburg en omstreken. We hebben al meer dan twintig jaar gewerkt aan het inrichten van huizen en staan klaar om ook voor u aan de slag te gaan. Neem eens een kijkje op onze website om hier voorbeelden van te zien, of loop een keer binnen in onze interieurwinkel in Zundert om te zien wat voor mooie producten wij hier allemaal bij kunnen gebruiken.

De interieurontwerper voor Tilburg

Het is belangrijk om een inrichting in uw huis te hebben waar u uzelf helemaal thuis voelt. Neem geen genoegen met een interieur waar alles wel een beetje leuk staat. Het gaat hier per slot van rekening toch om een ruimte waar u bijna elke dag doorbrengt. Een plek waar u uzelf thuis voelt, maar waar u ook inspiratie vandaan moet kunnen halen. We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die u bij ons heeft, zodat u zelf al een beetje een beeld voor ogen krijgt van wat er ook in uw huis allemaal mogelijk is. Ons interieurontwerpbureau voor Tilburg staat klaar om u aan een droominterieur te helpen.

Meer weten over ons interieurontwerpbureau voor Tilburg?

Bij Ante Quercus zit u goed als u een interieur wilt hebben dat helemaal op uw wensen is afgestemd. Een modern, minimalistisch interieur met natuurlijke materialen, waar u met veel plezier tijd in doorbrengt. We houden er daarbij van om u te verrassen, zodat u elke dag weer kunt genieten van uw huis. Meer weten over interieurontwerp voor Tilburg en omstreken? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen. Of kom een keer een praatje maken met onze interieurontwerper voor Tilburg in onze winkel in Zundert. Hier vindt u de mooiste meubelen en accessoires voor uw inrichting bij elkaar.

Zie hieronder enkele projecten:

Contact

Adress:
Ante Quercus
Molenstraat 47A
4881 CP Zundert

+31 (0) 76-5990085
info@antequercus.nl


WEDNESDAY - SATURDAY: 11:00 AM-17:00 PM

THE FIRST SUNDAY OF THE MONTH: 11:00 AM-16:00 PM

MONDAY AND TUESDAY BY APPOINTMENT.