Interieurstylist Breda


U bent woonachtig in Breda en vindt dat het tijd is om uw inrichting een keer aan te passen? U kunt dan natuurlijk zelf een stapel interieurbladen uit de winkel halen en proberen zelf een inrichting samen te stellen waar u uzelf prettig bij voelt. Maar u kunt er ook voor kiezen om een interieurstylist voor Breda in te schakelen. Een expert op het gebied van de inrichting van een huis, die rekening houdt met uw wensen op dit gebied. Indien u hier interesse in heeft raden wij u aan om eens contact op te nemen met Ante Quercus. We zijn gevestigd in Zundert, maar komen graag ook een keer langs om bij u te bekijken wat er allemaal mogelijk is.

Interieurstyling in Breda

Ons interieurstyling bureau in Breda is de ideale plek om eens te komen kijken als u inspiratie op wilt doen voor uw inrichting. We hebben veel ervaring met het inrichten van huizen en gaan hiermee ook graag voor u aan de slag. We vinden het heel belangrijk om voor u een inrichting te ontwerpen waar u zich helemaal thuis in voelt. Een inrichting die modern en stijlvol is, een rustige inrichting waar u helemaal tot rust kunt komen. We worden geïnspireerd door onze liefde voor de natuur, maar ook voor minimalistische architectuur. Deze liefde nemen we graag mee naar uw huis, waar we uw inrichting een flinke opfrisbeurt komen geven.

Neem eens contact op met ons interieurstyling bureau voor Breda

We raden u aan om gewoon een keer een kijkje te komen nemen bij ons als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We hebben vele jaren ervaring met het inrichten van huizen en nemen die ervaring ook graag mee naar uw huis. Als wij met interieurstyling in Breda aan de slag gaan komen we bij u langs om eens te bekijken wat de mogelijkheden in uw huis zijn. Uiteraard nemen we dan ook uw wensen met u door, om er zo voor te zorgen dat u straks een inrichting heeft die hier helemaal op is aangepast.

Zie hieronder enkele projecten:

Contact

Adress:
Ante Quercus
Molenstraat 47A
4881 CP Zundert

+31 (0) 76-5990085
info@antequercus.nl


WEDNESDAY - SATURDAY: 11:00 AM-17:00 PM

THE FIRST SUNDAY OF THE MONTH: 11:00 AM-16:00 PM

MONDAY AND TUESDAY BY APPOINTMENT.