Interieurstylist Den Bosch


Een nieuwe inrichting is iets waar u eens goed over na moet denken. Per slot van rekening is een inrichting van een huis toch iets waar u veel tijd in door gaat brengen. Het is dan goed om ervoor te zorgen dat uw inrichting ook helemaal naar uw eigen smaak is. Maar het is niet altijd even makkelijk om hier alle benodigde elementen voor te vinden. Het is dan goed om een interieurstylist voor Den Bosch in te schakelen. We raden u daarbij aan om eens contact met ons op te nemen als u vragen heeft over de perfecte inrichting voor uw huis.

De beste interieurstyling voor Den Bosch

Een interieur is meer dan alleen maar een paar meubelen die op een bepaalde manier bij elkaar zijn gezet. Een interieur is een uiting van uw persoonlijkheid, een plek waar u uzelf altijd op uw gemak en thuis moet voelen. Het is dan ook belangrijk om een professional in te schakelen als u zelf even niet ziet hoe u een goede inrichting moet ontwerpen. Wij nemen uw wensen en gaan hier mee aan de slag. We hebben per slot van rekening al meer dan 20 jaar ervaring met het inrichten van huizen en wenden deze ervaring ook graag aan om van uw inrichting een vertrouwde plek te maken.

Meer weten over ons interieurstyling bureau voor Den Bosch en omstreken?

Als u meer wilt weten over ons interieurstyling bureau voor Den Bosch, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We staan altijd klaar om met onze klanten door te nemen wat zij graag voor nieuw interieur zouden zien. U bent ook altijd welkom om een keer binnen te lopen bij onze interieurwinkel in Zundert. Hier ziet u het mooiste designmeubilair en accessoires die iedereen wel in zijn of haar inrichting wil hebben staan.

Zie hieronder enkele projecten:

Contact

Adress:
Ante Quercus
Molenstraat 47A
4881 CP Zundert

+31 (0) 76-5990085
info@antequercus.nl


WEDNESDAY - SATURDAY: 11:00 AM-17:00 PM

THE FIRST SUNDAY OF THE MONTH: 11:00 AM-16:00 PM

MONDAY AND TUESDAY BY APPOINTMENT.