Interieurstylist Eindhoven


Bent u op zoek naar een interieurstylist in Eindhoven, die u helpt aan een nieuwe inrichting voor uw huis? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Ante Quercus. Bij ons vindt u niet alleen een goed oog voor detail en stijl, maar ook een stylist die graag een inrichting ontwerpt die helemaal op uw wensen aansluit. U bent per slot van rekening degene die elke dag in het huis woont, dan moet u uzelf hier ook helemaal thuis voelen. We zorgen voor een inrichting die u inspireert en waar u ook met plezier tijd door wilt brengen.

Aan de slag met interieurstyling in Eindhoven

Ons interieurstyling bureau voor Eindhoven is de expert als het aankomt op het ontwerpen van een inrichting die helemaal op uw wensen aansluit. Een inrichting die een frisse bezem door uw huis haalt en die ervoor zorgt dat u optimaal kunt genieten. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We komen dan graag een keer bij u langs om eens met onze eigen ogen te bekijken wat er allemaal mogelijk is in uw ruimte. We vinden het belangrijk dat u een inrichting krijgt die u weer opnieuw inspireert, waar u met trots mensen zult ontvangen.

Meer weten over ons interieurstyling bureau in Eindhoven?

Als u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is bij ons interieurstyling bureau in Eindhoven, dan kunt u altijd even contact opnemen met ons. We staan klaar om u meer te vertellen over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. We hebben een echte passie voor interieur design en helpen u graag aan een natuurlijk, moderne inrichting. We houden van een minimalistische aanpak, maar gaan er altijd voor een inrichting te ontwerpen waar u uzelf helemaal thuis in voelt.

Zie hieronder enkele projecten:

Contact

Adress:
Ante Quercus
Molenstraat 47A
4881 CP Zundert

+31 (0) 76-5990085
info@antequercus.nl


WEDNESDAY - SATURDAY: 11:00 AM-17:00 PM

THE FIRST SUNDAY OF THE MONTH: 11:00 AM-16:00 PM

MONDAY AND TUESDAY BY APPOINTMENT.