Interieurstylist Tilburg


Wordt het tijd voor een nieuwe inrichting in uw huis? Dan is het belangrijk om hier een interieurstylist voor Tilburg voor in te schakelen die verstand van zaken heeft. Iedereen kan leuke meubelen kopen en deze in een ruimte neerzetten, maar heeft u dan wel echt een inrichting waar u zich thuis voelt, waar u geïnspireerd wordt? Het is goed om eens een kijkje te nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Ante Quercus te bieden hebben. We hebben als interieurstylist voor Tilburg een breed scala aan mogelijkheden te bieden.

De mooiste interieurstyling voor Tilburg

Bent u klaar met hoe uw huis er van binnen uitziet? Vindt u dat het tijd is geworden om eens wat nieuws te introduceren, of heeft u liever een geheel nieuwe inrichting? Wat uw wensen ook zijn, bij Ante Quercus gaan we hier graag mee aan de slag. We hebben al meer dan twintig jaar een echte passie voor inrichtingen en hebben door de jaren heen een geheel eigen stijl ontwikkeld. We gaan graag voor natuurlijk en modern. Een minimalistische inrichting waar u uzelf wel helemaal thuis in voelt. Neem dan ook eens contact op met ons interieurstyling bureau voor Tilburg als het tijd is voor een nieuwe look in huis!

Meer weten over interieurstyling in Tilburg?

We raden u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij ons als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Samen met u gaan we bekijken hoe wij ervoor zorgen dat u uzelf weer helemaal thuis voelt in uw huis. U kunt natuurlijk ook altijd een keer bij ons langskomen in onze woonwinkel in Zundert. We hebben hier de mooie meubels en accessoires klaarstaan die we ook gebruiken bij het inrichten van huizen. Zo krijgt u al gelijk een idee van hoe uw huis er met onze interieurstyling in Tilburg ook uit kan komen te zien.

Zie hieronder enkele projecten:

Contact

Adress:
Ante Quercus
Molenstraat 47A
4881 CP Zundert

+31 (0) 76-5990085
info@antequercus.nl


WEDNESDAY - SATURDAY: 11:00 AM-17:00 PM

THE FIRST SUNDAY OF THE MONTH: 11:00 AM-16:00 PM

MONDAY AND TUESDAY BY APPOINTMENT.